Ανακαλύψτε τον Κόσμο της Αναζωογόνησης Δέρματος με το Aqualab II

Μια πρωτοποριακή θεραπεία που συνδυάζει έξι διαφορετικές τεχνολογίες για να προσφέρει βαθιά καθαριότητα & αναζωογόνηση στο δέρμα σας. Ανακαλύψτε τη δύναμη της ενυδάτωσης, της ανανέωσης και της αντιγήρανσης με το Aqualab II - η απόλυτη λύση για ένα νεανικό, λαμπερό δέρμα που αισθάνεται τόσο καλά όσο φαίνεται.

Η Επανάσταση στην Περιποίηση του Δέρματος

Ισχυρή ενίσχυση και ενυδάτωση για να αναζωογονήσετε το δέρμα σας και να μειώσετε τις ρυτίδες. Το Aqualab II είναι η συσκευή που συνδυάζει τη δύναμη του νερού και τη χρήση έξι τεχνολογιών, για βαθιά καθαριότητα του δέρματος που ενεργοποιεί την μικροκυκλοφορία και τη λεμφική αποστράγγιση. Με το Aqualab II, μπορείτε να επιλέξετε να εφαρμόσετε αναζωογονητικές θεραπείες στο πρόσωπο μέσω Υδρο-peeling, Οξυγόνωσης, Scrubber, Υψηλής Συχνότητας, Μικρορεύματα και Υπερήχων, με ορατά και διαρκή αποτελέσματα.

ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ:
- Διέγερση της μικροκυκλοφορίας και βελτίωση των ιστών για απολεπιστική και φωτεινή δράση.

- Ενεργοποίηση της μικροκυκλοφορίας του αίματος για λιφτινγκ και αντιγηραντική δράση.

- Αύξηση της παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης για τονωτική δράση.

Aqualab II

Οι λειτουργίες του Aqualab II

Μια επαγγελματική και ευέλικτη πλατφόρμα που μπορεί να φιλοξενήσει διάφορα εργαλεία
για την αναζωογόνηση του δέρματος και την αντιμετώπιση κάθε τύπου δέρματος.
hydropeeling
Υδρο-Peeling

Συνδυάζει την δράση του vacuum για το άνοιγμα των πόρων και την οξυγόνωση των ιστών, για να ενυδατώσει στη συνέχεια το δέρμα.

Οξυγόνο
Οξυγόνο

Μεταφέρει τις λειτουργικές αρχές σε βάθος, ενισχύοντας και ενυδατώνοντας σε βάθος το δέρμα.

Scrubber
Scrubber

Η χρήση των υπερήχων επιτρέπει την απολέπιση του δέρματος και τη διέγερση των μυϊκών ινών, για μια ανυψωτική δράση που ενεργοποιεί την μικροκυκλοφορία του δέρματος, μειώνοντας την εμφάνιση των ρυτίδων.

Υψηλή Συχνότητα
Υψηλή Συχνότητα

Η λειτουργία χρησιμοποιεί 4 τύπους ηλεκτροδίων για θεραπείες στο δέρμα του προσώπου και του τριχωτού της κεφαλής, που στοχεύουν στην διέγερση της μικροκυκλοφορίας του αίματος, για μια δράση καθαρισμού και αντιβακτηριδιακής προστασίας, ιδιαίτερα σε δέρματα με ακμή και σμηγματορροϊκά.

μικρορεύματα
Μικρορεύματα

Προωθεί την ενεργοποίηση του μεταβολισμού των ιστών και διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, για ένα αποτέλεσμα ανόρθωσης που καθιστά το δέρμα λαμπερό και σφριγηλό.

υπέρηχοι
Υπέρηχοι

Η χρήση των υπερήχων βελτιώνει τη διανομή των ενεργών συστατικών και ενισχύει την αναγέννηση των κυττάρων, ενεργοποιώντας την λεμφική μικροκυκλοφορία και διεγείροντας την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, για μια ενισχυμένη αναζωογόνηση και βελτίωση των δερματικών κηλίδων.

Aqualab II

Ανακαλύψτε την πηγή της νεότητας με το Aqualab II στην κλινική μας. Ανανεώστε το δέρμα σας και αποκαλύψτε την πιο λαμπερή σας εκδοχή.

Εμπειρία Ανανέωσης Δέρματος: Θεραπείες με το Aqualab II στην Κλινική μας

Το Aqualab II είναι ένα μηχάνημα που είναι σε θέση να αξιοποιήσει πλήρως τη δυναμική των 6 διαθέσιμων λειτουργιών, για να επεξεργαστεί προγράμματα αντιγήρανσης για την ενίσχυση και την ανανέωση του δέρματος, που αναζωογονούν κάθε τύπο δέρματος.

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Προγράμματα αντιγήρανσης για την βαθιά ενυδάτωση του δέρματος και βαθιά καθαριότητα, μείωση των ρυτίδων και των κηλίδων, ανανέωση του δέρματος.

Ερωτήσεις & Απαντήσεις

Το Aqualab II είναι μια πρωτοποριακή συσκευή που συνδυάζει έξι διαφορετικές τεχνολογίες για να παρέχει βαθιά καθαριότητα, αναζωογόνηση και ενίσχυση στο δέρμα.

Οι θεραπείες με το Aqualab II μπορούν να βελτιώσουν την εμφάνιση του δέρματος, μειώνοντας τις ρυτίδες, αυξάνοντας την ενυδάτωση και τη λάμψη, και ενισχύοντας την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.

Η διάρκεια ποικίλει ανάλογα με το είδος της θεραπείας και τις ανάγκες του δέρματός σας, αλλά γενικά μια συνεδρία μπορεί να διαρκέσει από 30 έως 45 λεπτά.

Ναι, οι θεραπείες με το Aqualab II είναι εξαιρετικά ασφαλείς. Η συσκευή χρησιμοποιεί ελεγχόμενες τεχνολογίες που έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν μέγιστα οφέλη με ελάχιστο κίνδυνο.

Οι θεραπείες με το Aqualab II είναι κατάλληλες για άτομα όλων των ηλικιών και τύπων δέρματος που επιθυμούν να βελτιώσουν την εμφάνιση και την υγεία του δέρματός τους.

Ενημερωθείτε για όλες τις θεραπείες μας στο τηλέφωνο:

H Venus Medicine Clinic είναι πρωτοπόρος στις θεραπείες Αισθητικής Ιατρικής 

Οι ιατροί της κλινικής μας ειδικεύονται στις νέες τεχνικές θεραπειών της Αισθητικής Ιατρικής που θεωρούνται μη επεμβατικές (Non-invasive) και οι περισσότερες πραγματοποιούνται σε λίγα μόνο λεπτά στο ιατρείο! 

About

Η Venus Medicine Clinic φέρνει στην Ελλάδα βαθιά τεχνογνωσία και υψηλή τεχνολογία στην Αισθητική Ιατρική από Πανεπιστήμια της Ιταλίας & είναι στελεχωμένο με κορυφαίους γιατρούς.

Follow Us
Help Desk
Χρήσιμα
  • Ελλήνων Αξιωματικών 45 (Παράδρομος Λεωφ. Κατεχάκη), Τ.Κ. 16233,  (Καρέας) Βύρωνας
  • (Σταθοπούλειο Πολιτιστικο Κέντρο)
  • Τηλ. +30210-8825132
  • Αρ. ΓΕΜΗ 160588103000