Συμπληρωματική Ιατρική

Η φροντίδα της υγείας σας, σωματικής και πνευματικής, με εναλλακτικές διαγνωστικές και θεραπευτικές μεθόδους. Η συμπληρωματική ιατρική προσφέρει μια ποικιλία μεθόδων για την αντιμετώπιση των προβλημάτων υγείας. Ο βελονισμος, η ιριδολογία, η ομοιοπαθητική και ο βιοσυντονισμός μπορούν να προσφέρουν πολλαπλά οφέλη για την υγεία σας.

  • Βελονισμός. Η Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική είναι ένα από τα παλαιότερα συστήματα της ιατρικής. Τόσο ο βελονισμός σώματος, όσο και ο ωτοβελονισμός μπορούν να βοηθήσουν συνδυαστικά τον άνθρωπο να ξεπεράσει σωματικά και ψυχικά προβλήματα. 
  • Ιριδοανάλυση. Διαγνωστική μέθοδος που επιτρέπει στον γιατρό να εντοπίσει στα μάτια κάθε κρυμμένη ασθένεια της ίριδας, πολύ πριν από την εμφάνιση των συμπτωμάτων.
  • Βιοσυντονισμός. Βασίζεται στην επιστημονικά αποδεδειγμένη αρχή της κβαντικής φυσικής ότι τα κύτταρα του σώματός μας εκπέμπουν και δέχονται ηλεκτρομαγνητικά σήματα.
  • Ομοιοπαθητική. Η θεραπευτική μέθοδος που βασίζεται στον 'Νόμο των Ομοίων'. Εφαρμόζεται σε όλες τις ηλικίες, ενισχύοντας την άμυνα του οργανισμού.
  • Διακοπή Καπνίσματος. Ολοκληρωμένη ιατρική παρέμβαση. Καταπολεμήστε την επιθυμία και σταματήστε το κάπνισμα με επιτυχία.
Βελονισμός

Αυτή η μέθοδος περιλαμβάνει τη χρήση μικρών βελονών που τοποθετούνται στο δέρμα σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος. Ο βελονισμός μπορεί να βοηθήσει στην ανακούφιση από τον πόνο, στη βελτίωση του ύπνου, στην αντιμετώπιση του άγχους και της κατάθλιψης και στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος. Η διάρκεια της θεραπείας είναι 20 έως 30 λεπτά και το "τσίμπιμα" των βελονών είναι ανεπαίσθητο.

Η Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική είναι ένα από τα παλαιότερα συστήματα της ιατρικής. Υπάρχει για περισσότερα από 3.500 χρόνια σε σχέση με την παραδοσιακή δυτική ιατρική και στηρίζεται στην πεποίθηση, ότι το ανθρώπινο σώμα είναι μια μικρογραφία του σύμπαντος. Οι θεραπείες που εφαρμόζονται στις εξαρτήσεις είναι συνδυαστικές. Ο κάθε άνθρωπος χρειάζεται αρχικά να επεξεργαστεί το πρόβλημά του και μέσα από τον συνδυασμό θεραπειών να αλλάξει αυτήν την εξαρτητική συμπεριφορά. Ο βελονισμός έχει αποδειχθεί, ότι βοηθάει σε όλα τα στάδια της εξαρτητικής συμπεριφοράς. Τόσο ο βελονισμός σώματος, όσο και ο ωτοβελονισμός μπορούν να βοηθήσουν συνδυαστικά τον άνθρωπο να ξεπεράσει σωματικά και ψυχικά προβλήματα. Βελτιώνει τα συμπτώματα της απεξάρτησης και στέρησης, ηρεμεί το κεντρικό νευρικό σύστημα, διώχνει το άγχος και ομαλοποιεί το σύστημα των νευροδιαβιβαστών, όπως την ντοπαμίνη κ.α.

Ιριδολογία

Η ιριδολογία είναι μια μέθοδος αξιολόγησης της υγείας που βασίζεται στην εξέταση της ίριδας των ματιών. Η ιδέα της ιριδολογίας είναι ότι η ίριδα των ματιών αντανακλά την υγεία του σώματος και μπορεί να δείξει προβλήματα υγείας σε διάφορα σημεία του σώματος. Η ιριδολογία μπορεί να βοηθήσει στην παρακολούθηση της υγείας και στην πρόληψη πιθανών προβλημάτων υγείας.

Ιριδολογία
Ομοιοπαθητική
Ομοιοπαθητική

Η ομοιοπαθητική είναι μια συμπληρωματική ιατρική μέθοδος που βασίζεται στη χρήση εξειδικευμένων διαλυμάτων που αντιμετωπίζουν την αιτία της ασθένειας, αντί για τη θεραπεία των συμπτωμάτων. Η ομοιοπαθητική μπορεί να βοηθήσει στην ανακούφιση από διάφορες ασθένειες και προβλήματα υγείας, συμπεριλαμβανομένων των αλλεργικών αντιδράσεων, της άσθματος και της αρθρίτιδας.

Βιοσυντονισμός

Ο βιοσυντονισμός είναι μια συμπληρωματική ιατρική μέθοδος που χρησιμοποιεί ένα ηλεκτρομαγνητικό σύστημα για να αξιολογήσει την υγεία του ασθενή και να βοηθήσει στη θεραπεία πολλών διαφορετικών προβλημάτων υγείας. Μπορεί να βοηθήσει στην αναγνώριση των αιτιών των προβλημάτων υγείας και να παρέχει εξατομικευμένες θεραπείες για την αντιμετώπιση αυτών των προβλημάτων. Ο βιοσυντονισμός είναι επίσης χρήσιμος στη βελτίωση του ανοσοποιητικού συστήματος, την αντιμετώπιση της κόπωσης και του άγχους και στην πρόληψη των πιθανών προβλημάτων υγείας.

Βιοσυντονισμός
About

Η Venus Medicine Clinic φέρνει στην Ελλάδα βαθιά τεχνογνωσία και υψηλή τεχνολογία στην Αισθητική Ιατρική από Πανεπιστήμια της Ιταλίας & είναι στελεχωμένο με κορυφαίους γιατρούς.

Follow Us
Help Desk
Χρήσιμα
  • Ελλήνων Αξιωματικών 45 (Παράδρομος Λεωφ. Κατεχάκη), Τ.Κ. 16233,  (Καρέας) Βύρωνας
  • (Σταθοπούλειο Πολιτιστικο Κέντρο)
  • Τηλ. +30210-8825132
  • Αρ. ΓΕΜΗ 160588103000