Βλεφαροπλαστική χωρίς νυστέρι

Σε λιγότερο από 20 λεπτά μπορούμε να εξαφανίσουμε τις σακούλες κάτω από τα μάτια, τις ρυτίδες γύρω από τα μάτια και να πετύχουμε ανόρθωση (lifting) των βλεφάρων και στα δύο μάτια. Τα αποτελέσματα είναι ορατά αμέσως μόλις τελειώσει η θεραπεία!

Plexr Βλεφαροπλαστική

Η αναίμακτη βλεφαροπλαστική γίνεται με την ιατρική συσκευή Plexr. Ένας μικρός κεραυνός εξαχνώνει τα υγρά των επιφανειακών ιστών χωρίς όμως η θερμότητα να διεισδύει στους ιστούς

Πως γίνεται η βλεφαροπλαστική χωρίς νυστέρι και ράμματα;


Η θεραπεία είναι μια επαναστατική μέθοδος και γίνεται με το μηχάνημα Plexr (Plasma technology) μια πατενταρισμένη τεχνολογία από την Ιταλική εταιρεία GMV, εγκεκριμένη και από τον FDA (Οργανισμό Ελέγχου Φαρμάκων και Τροφίμων των Η.Π.Α.). Συγκεκριμένα, με την ενέργεια του πλάσματος γίνεται εξάχνωση της επιφάνειας του δέρματος χωρίς να προκληθούν βλάβες ή σημάδια. Γρήγορα & μη επεμβατικά. Αναίμακτα & ανώδυνα.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλα τα στάδια της αναίμακτης βλεφαροπλαστικής:

Τα στάδια της βλεφαροπλαστικής χωρίς νυστέρι με την τεχλολογία Plexr

Η Miss Tiffany δείχνει και περιγράφει την εμπειρία της κατά την διάρκεια της αναίμακτης βλεφαροπλαστικής που έκανε στην κλινική μας, αλλά και μετά, μέχρι την πλήρη αποθεραπεία

Δείτε το βίντεο

Αναίμακτη βλεφαροπλαστική άνω βλεφάρων. Παρατηρήστε πως εξαφανίστηκαν οι πτυχές του δέρματος αμέσως μετά την εφαρμογή της θεραπείας.

Video Description


Οι θεραπείες με το Plexr είναι οικονομικότερες (έως και 70% φθηνότερες!) σε σχέση με τις «παραδοσιακές» επεμβατικές τεχνικές.


Ερωτήσεις & Απαντήσεις

Η συγκεκριμένη τεχνολογία είναι απολύτως ασφαλής και δοκιμασμένη από τους ιατρούς μας σε χιλιάδες ασθενείς χωρίς ούτε μια επιπλοκή ή παρενέργεια, αποδεδειγμένο με αποτελέσματα ιστολογικών αναλύσεων και από διεθνή κρατικά πανεπιστήμια.

Πριν από την εφαρμογή της θεραπείας (διάρκειας το πολύ 20’) γίνεται τοπική αναισθησία (κρέμα) και ο ιατρός ξεκινά αφού βεβαιωθεί ότι δεν αισθάνεστε απολύτως τίποτα στο σημείο.

Μετά τη θεραπεία και αφού περάσει η αναισθησία θα αισθανθείτε μόνο ένα ελαφρύ τράβηγμα και ήπιο αίσθημα θερμότητας στο σημείο, η οποία θα υποχωρήσει σε 3-4 ώρες. Τις πρώτες 2 έως 3 μέρες, θα εμφανιστεί οίδημα και κρούστα στο σημείο, τα οποία θα μειωθούν σταδιακά  και η αποθεραπεία θα ολοκληρωθεί στις 7 έως 10 ημέρες. Το προσωπικό μας θα σας δώσει οδηγίες για το πως να φροντίζετε το σημείο στο σπίτιμέχρι να σας ξαναδεί ο ιατρός στην κλινική. Η φροντίδα είναι πολύ απλή, και με τις οδηγίες που θα σας δώσουμε, δεν θα επηρεαστεί η καθημερινότητά σας και φυσικά δεν θα έχετε επιπλοκές.

Οι θεραπείες με το Plexr είναι οικονομικότερες (έως και 70% φθηνότερες!) σε σχέση με τις «παραδοσιακές» επεμβατικές τεχνικές. Δηλαδή με νυστέρι, τομές, ράμματα κλπ. Η εφαρμογή της θεραπείας αλλά και η αποθεραπεία είναι ανώδυνες και πολύ πιο γρήγορες σε σχέση με την επέμβαση στο χειρουργείο.
Το κόστος υπολογίζεται κατά περίπτωση. Μπορείτε να στείλετε φωτογραφία μέσω ΅WhatsApp και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για τις λεπτομέρειες.   

Η αναίμακτη βλεφαροπλαστική με το Plexr εφαρμόζεται σε μία συνεδρία και η μέθοδος είναι εξαιρετικά ακριβής προσφέροντας μακροπρόθεσμα αποτελέσματα.

Η τεχνολογία Plexr Plasma είναι μια αποτελεσματική, μη επεμβατική μέθοδος, που σας επιτρέπει να απαλλαγείτε από ατέλειες, σημάδια γήρανσης και πολλά άλλα προβλήματα δέρματος. Επιπλέον η μέθοδος είναι απολύτως ασφαλής και δεν απαιτεί κανέναν χειρουργικό επεμβατικό τρόπο.
Τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας Plexr Plasma είναι πολλά. Μπορείτε να επιλύσετε προβλήματα όπως οι σακούλες κάτω από τα μάτια, οι ρυτίδες στο πρόσωπο, τα σημάδια του ήλιου, οι κύστες, οι ουλές (και τις ουλές ακμής!) οι σπίλοι, οι ραγάδες και πολλά άλλα. Οι δυνατότητες είναι πάρα πολλές! Δείτε εδώ αναλυτικά τις θεραπείες με το Plexr.

Ενημερωθείτε για όλες τις θεραπείες μας στο τηλέφωνο:

Prof Dr Sotiris Tsioumas

Prof. Dr. Σωτήρης Τσιούμας
Χειρουργός Οφθαλμίατρος - Οφθαλμοπλαστική

Γιατί να κάνετε βλεφαροπλαστική στη Venus Medicine Clinic;


Γνωρίζουμε καλύτερα από όλους την αναίμακτη βλεφαροπλαστική.
Ο ιατρός της κλινικής μας Prof. Dr. Σωτήρης Τσιούμας είναι ο πρώτος στην Ελλάδα που έφερε τις θεραπείες του Plexr (περισσότερα από 10 χρόνια εμπειρίας!) και εκπαιδεύει εκατοντάδες ιατρούς από όλο τον κόσμο κάθε χρόνο, σε δυο κρατικά πανεπιστήμια της Ιταλίας ως καθηγητής του Master Αισθητικής Ιατρικής. Μάλιστα, η ίδια εταιρεία (Gruppo GMV) έχει εμπιστευθεί την παρουσίαση της τεχνολογίας από τον Ιατρό κ. Τσιούμα σε κλινικές και συνέδρια, σε όλο τον κόσμο

Θεραπείες με το Plexr Plasma

Η τεχνολογία Plexr Plasma είναι μια αποτελεσματική, μη επεμβατική μέθοδος, που σας επιτρέπει να απαλλαγείτε από ατέλειες, σημάδια γήρανσης και πολλά άλλα προβλήματα. Επιπλέον η μέθοδος είναι απολύτως ασφαλής και δεν απαιτεί κανέναν χειρουργικό επεμβατικό τρόπο.

• Βλεφαροπλαστική χωρίς τομές & ράμματα
• Ξανθελάσματα
• Αφαίρεση τατουάζ
• Θεραπεία ενεργής ακμής• Εξάλειψη κονδυλωμάτων
• Αφαίρεση ουλών
• Lifting προσώπου
• Αφαίρεση ρυτίδων• Δυσχρωμίαση
• Τριχίαση
• Ουλές ακμής
• Αιμαγγειώματα
• Συριγγώματα
• Υπερμελαχρώσεις


• Θεραπεία υπερκεράτωσης
• Ρυτίδες έκφρασης στο μέτωπο και στην περιοφθαλμική περιοχή


• Θηλώματα
• Πανάδες
• Κηλίδες
• Μαύροι κύκλοι
• Χαλάζιο


• Ογκίδια προσώπου από δύσκολες περιοχές (όπως είναι οι περιοχές των βλεφάρων, των ματιών, gray line) 

H Venus Medicine Clinic είναι πρωτοπόρος στις θεραπείες Αισθητικής Ιατρικής 

Οι ιατροί της κλινικής μας ειδικεύονται στις νέες τεχνικές θεραπειών της Αισθητικής Ιατρικής που θεωρούνται μη επεμβατικές (Non-invasive) και οι περισσότερες πραγματοποιούνται σε λίγα μόνο λεπτά στο ιατρείο! 

Plexr Plasma - Προσοχή στις απομιμήσεις!

Εδώ πρέπει να σημειώσουμε ότι το Plexr είναι η μοναδική πλάσμα συσκευή στον κόσμο με διεθνώς κατοχυρωμένη την πατέντα της τεχνολογίας του, με FDA Approval και επιστημονικές μελέτες (ιστολογικές και κλινικές μελέτες) & δημοσιεύσεις συνεχώς από το 2011.

Λόγω της μοναδικότητας του Plexr πολλές εταιρείες εκμεταλλεύονται την εμπορική ονομασία και τις πολύπλευρες δυνατότητές του με φθηνές απομιμήσεις της συσκευής οι οποίες ΔΕΝ είναι συσκευές πλάσματος και μπορεί να γίνουν και επικίνδυνες.

Στην Venus Medicine Clinic έχουμε το αυθεντικό!

About

Η Venus Medicine Clinic φέρνει στην Ελλάδα βαθιά τεχνογνωσία και υψηλή τεχνολογία στην Αισθητική Ιατρική από Πανεπιστήμια της Ιταλίας & είναι στελεχωμένο με κορυφαίους γιατρούς.

Follow Us
Help Desk
Χρήσιμα
  • Ελλήνων Αξιωματικών 45 (Παράδρομος Λεωφ. Κατεχάκη), Τ.Κ. 16233,  (Καρέας) Βύρωνας
  • (Σταθοπούλειο Πολιτιστικο Κέντρο)
  • Τηλ. +30210-8825132
  • Αρ. ΓΕΜΗ 160588103000