Ανανεώστε την Εμφάνιση σας με Προηγμένες Τεχνικές Πλαστικής Χειρουργικής

Η κλινική μας προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες πλαστικής χειρουργικής προσώπου και σώματος σε ένα φιλικό και ασφαλές περιβάλλον. Επιδιώκουμε την επίτευξη φυσικών και αρμονικών αποτελεσμάτων που θα ενισχύσουν την αυτοπεποίθηση και την ευημερία των ασθενών μας. Παρέχουμε επίσης μη επεμβατικές επιλογές που βοηθούν στη διατήρηση της ομορφιάς και της υγείας του δέρματος.

Ερωτήσεις & Απαντήσεις

Η πλαστική χειρουργική είναι μια ιατρική ειδικότητα που αφορά την αναδιαμόρφωση του σώματος με σκοπό τη βελτίωση της εμφάνισης και της αυτοπεποίθησης. Στις υπηρεσίες μας περιλαμβάνονται η πλαστική χειρουργική προσώπου και σώματος.
Η πλαστική χειρουργική του προσώπου περιλαμβάνει επεμβάσεις όπως η ανύψωση του περιγράμματος του προσώπου, η αναδιαμόρφωση της μύτης και η εξαφάνιση των ρυτίδων.
Η πλαστική χειρουργική του σώματος περιλαμβάνει επεμβάσεις όπως η ανύψωση των γλουτών, η αφαίρεση του περιττού λίπους και η αναδιαμόρφωση του στήθους

Οι επεμβάσεις πλαστικής χειρουργικής είναι ασφαλείς και πραγματοποιούνται από έμπειρους και καταξιωμένους ιατρούς με τη χρήση τεχνολογικά προηγμένων μεθόδων και εξοπλισμού.
Πριν από κάθε επέμβαση, οι ιατροί μας συζητούν με τον ασθενή τους σχετικά με τις ανάγκες και τις προσδοκίες τους και τους παρέχουν λεπτομερείς οδηγίες για την προετοιμασία και την μετεγχειρητική περίθαλψη 

Στην κλινική μας, επιδιώκουμε την επίτευξη φυσικών και αρμονικών αποτελεσμάτων, τα οποία θα ενισχύσουν την αυτοπεποίθηση και την ευημερία των ασθενών μας. Αναζητούμε πάντα την καλύτερη λύση για κάθε ασθενή, λαμβάνοντας υπόψη τις ατομικές ανάγκες του.

Η τιμή υπολογίζεται κατά περίπτωση, ανάλογα με το σημείο και την έκταση της περιοχής. Μπορείτε να στείλετε φωτογραφία μέσω ΅WhatsApp και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για τις λεπτομέρειες.   

Στην κλινική μας, παρέχουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες πλαστικής χειρουργικής σε ένα φιλικό και ασφαλές περιβάλλον. Ο σκοπός μας είναι να βοηθήσουμε τους ασθενείς μας να αισθάνονται πιο άνετα με το σώμα τους και να επιτύχουν το επιθυμητό αισθητικό αποτέλεσμα με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.

Στην κλινική μας υποστηρίζουμε τη χρήση μη επεμβατικών τεχνικών και προϊόντων που βοηθούν στη διατήρηση της ομορφιάς και της υγείας του δέρματος.
Αυτές οι μη επεμβατικές επιλογές μπορούν να βελτιώσουν την εμφάνιση του δέρματος, να μειώσουν τις ρυτίδες και να αναζωογονήσουν το δέρμα χωρίς την ανάγκη χειρουργικής επέμβασης. Είμαστε ειδικοί στην αναίμακτη χειρουργική. Δείτε αναλυτικά τις υπηρεσίες Αισθητικής Ιατρικής που διαθέτουμε.

Πλαστική Χειρουργική
Επιλέγοντας την Κλινική μας για Πλαστικές Χειρουργικές Επεμβάσεις

Η επιλογή της κατάλληλης κλινικής για πλαστικές χειρουργικές επεμβάσεις μπορεί να είναι μια δύσκολη αλλά πολύ σημαντική απόφαση. Στην κλινική μας, προσφέρουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες πλαστικής χειρουργικής με την υψηλότερη ποιότητα και ασφάλεια για τους ασθενείς μας.
Οι πλαστικές χειρουργικές επεμβάσεις που προσφέρουμε περιλαμβάνουν την ανάπλαση του προσώπου, του σώματος και των μαστών, την αφαίρεση ρυτίδων και τη διόρθωση ανωμαλιών στη μύτη ή στα αυτιά
Εκτός από τις πλαστικές χειρουργικές επεμβάσεις, στην κλινική μας διαθέτουμε μη επεμβατικές τεχνικές και προϊόντα που βοηθούν στη διατήρηση της ομορφιάς και της υγείας του δέρματος. Αυτές οι μη επεμβατικές επιλογές μπορούν να βελτιώσουν την εμφάνιση του δέρματος, να μειώσουν τις ρυτίδες και να αναζωογονήσουν το δέρμα χωρίς την ανάγκη χειρουργικής επέμβασης.
Στην κλινική μας, αντιμετωπίζουμε κάθε ασθενή με τον δέοντα σεβασμό και αφοσίωση στην παροχή της καλύτερης δυνατής φροντίδας. Οι έμπειροι και εξειδικευμένοι χειρουργοί μας είναι αφοσιωμένοι στην επίτευξη των επιθυμητών αποτελεσμάτων για κάθε ασθενή, λαμβάνοντας υπόψη τις ατομικές του ανάγκες.

H Venus Medicine Clinic είναι πρωτοπόρος στις θεραπείες Αισθητικής Ιατρικής 

Οι ιατροί της κλινικής μας ειδικεύονται στις νέες τεχνικές θεραπειών της Αισθητικής Ιατρικής που θεωρούνται μη επεμβατικές (Non-invasive) και οι περισσότερες πραγματοποιούνται σε λίγα μόνο λεπτά στο ιατρείο! 

About

Η Venus Medicine Clinic φέρνει στην Ελλάδα βαθιά τεχνογνωσία και υψηλή τεχνολογία στην Αισθητική Ιατρική από Πανεπιστήμια της Ιταλίας & είναι στελεχωμένο με κορυφαίους γιατρούς.

Follow Us
Help Desk
Χρήσιμα
  • Ελλήνων Αξιωματικών 45 (Παράδρομος Λεωφ. Κατεχάκη), Τ.Κ. 16233,  (Καρέας) Βύρωνας
  • (Σταθοπούλειο Πολιτιστικο Κέντρο)
  • Τηλ. +30210-8825132
  • Αρ. ΓΕΜΗ 160588103000