Ανακαλύψτε τη μαγεία της θεραπείας με Υπέρυθρο φως!

Είστε έτοιμοι να αναζωογονήσετε στο σώμα σας και να απαλλαγείτε από τον οξύ ή χρόνιο πόνο; Η επαναστατική θεραπεία με Υπέρυθρο φως (ακτινοβολία) είναι εδώ για να αλλάξει τον τρόπο που αντιμετωπίζετε τον πόνο!

Keep φωτοθεραπεία

Αυτή η καινοτόμος θεραπεία χρησιμοποιεί ειδικά μήκη κύματος φωτός, εστιάζοντας σε περιοχές του σώματος που έχουν τραυματιστεί, επιταχύνοντας την ανάρρωση.

Υπέρυθρο Φως: Η Επαναστατική Θεραπεία για Βαθύτερη Επούλωση και Ανακούφιση από Φλεγμονές

Το υπέρυθρο φως διαπερνά τα εσωτερικά στρώματα του δέρματος σε βάθος περίπου 2 έως 7 εκατοστών. Ως εκ τούτου, φτάνει στους μυς, τα νεύρα και ακόμη και τα οστά. Πολλές μελέτες έχουν δείξει ότι μια συχνότητα υπέρυθρου φωτός, με μήκη κύματος από 700 έως 1.000 νανόμετρα, χρησιμοποιείται καλύτερα για την επούλωση φλεγμονωδών καταστάσεων.

Το υπέρυθρο φως απορροφάται από τους φωτοϋποδοχείς στα κύτταρα. Μόλις απορροφηθεί, η φωτεινή ενέργεια ξεκινά μια σειρά μεταβολικών συμβάντων, προκαλώντας διάφορες φυσικές διεργασίες του σώματος σε κυτταρικό επίπεδο.
Το κλειδί για την αποτελεσματικότητα της θεραπείας με υπέρυθρο φως μπορεί να είναι το νιτρικό οξείδιο, ένα αέριο που είναι ζωτικής σημασίας για την υγεία των αρτηριών του σώματος. Το μονοξείδιο του αζώτου είναι ένα ισχυρό μόριο σηματοδότησης κυττάρων που βοηθά στη χαλάρωση των αρτηριών, καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες για τη μείωση του οξειδωτικού στρες, αποτρέπει τη συσσώρευση αιμοπεταλίων στα αγγεία και ρυθμίζει την αρτηριακή πίεση. Ως εκ τούτου, αυτό το μόριο ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος για να παραδώσει ζωτικής σημασίας θρεπτικά συστατικά και οξυγόνο σε κατεστραμμένους και τραυματισμένους ιστούς στο σώμα.
Η τεχνολογία υπέρυθρης θεραπείας επιτρέπει στους ανθρώπους να αξιοποιήσουν τα οφέλη του ήλιου χωρίς να εκτεθούν σε βλαβερές υπεριώδεις ακτίνες.

Θεραπευτικά Αποτελέσματα και Εφαρμογές της Υπέρυθρης Ακτινοβολίας

Η τεχνολογία υπέρυθρης θεραπείας επιτρέπει στους ανθρώπους να αξιοποιήσουν τα οφέλη του ήλιου χωρίς να εκτεθούν σε βλαβερές υπεριώδεις ακτίνες.

Η υπέρυθρη ακτινοβολία εφαρμόζεται στη θεραπεία διαφόρων καταστάσεων υγείας, όπως: 

 • οσφυαλγία,
 • αρθρίτιδα,
 • θυλακίτιδα,
 • αμβλύ τραύμα,
 • μυϊκός σπασμός,
 • σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα,
 • αυχεναλγία-αυχενικό σύνδρομο,
 • πόνος στην πλάτη,
 • διαβητική νευροπάθεια,
 • ρευματοειδής αρθρίτιδα,
 • γενικευμένη οστεοαρθρίτιδα,
 • σπονδυλαρθρίτιδα,
 • οστεοαρθρίτιδα γόνατος-ισχίου,
 • τενοντίτιδα,
 • πληγές,
 • ισχιαλγία 
Φωτοθεραπεία

Φως, ενέργεια, ανακούφιση: Η φωτοθεραπεία μας οδηγεί στην ευεξία και την αποκατάσταση της υγείας.


Ερωτήσεις & Απαντήσεις


Η θεραπεία με Υπέρυθρο φως (ακτινοβολία) είναι μια από τις πολλές καινοτόμες θεραπείες που χρησιμοποιούνται για την διαχείριση ασθενών με οξύ ή χρόνιο πόνο.
Η συγκεκριμένη θεραπεία χρησιμοποιεί ορισμένα μήκη κύματος φωτός που εκπέμπονται σε διάφορα σημεία του σώματος που είναι υπό τραυματισμό.
Σε αντίθεση με την υπεριώδη ακτινοβολία, που έχει βλαβερές συνέπειες για τους ιστούς και τα κύτταρα του σώματος μας, η υπέρυθρη ακτινοβολία βοηθάει στην αναγέννηση και την αποκατάσταση των κυττάρων.

Η φωτοθεραπεία δεν προκαλεί πόνο και είναι μια ανώδυνη διαδικασία. Η διάρκεια της θεραπείας εξαρτάται από την περίπτωση, αλλά συνήθως διαρκεί από λίγα λεπτά έως μισή ώρα.

Η υπέρυθρη θεραπεία είναι ασφαλής και αποτελεσματική, χωρίς δυσμενείς παρενέργειες.
Στην πραγματικότητα, το υπέρυθρο φως είναι ασφαλές και χρησιμοποιείται ακόμη και για βρέφη στην εντατική φροντίδα των νεογνών.
Παρόλα αυτά, δεν θα πρέπει να εφαρμόζεται πάνω σε ανοιχτά (αιμορραγικά) τραύματα και να αποφεύγεται η απευθείας επαφή στα μάτια

Το κόστος υπολογίζεται κατά περίπτωση. Μπορείτε να στείλετε φωτογραφία μέσω ΅WhatsApp και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για τις λεπτομέρειες.   

Ο χρόνος που απαιτείται για να δείξει αποτελέσματα η υπέρυθρη θεραπεία διαφέρει ανάλογα με το άτομο και την κατάσταση. Μερικοί μπορεί να αισθανθούν ανακούφιση μετά από μία ή δύο συνεδρίες, ενώ άλλοι μπορεί να χρειαστούν περισσότερες συνεδρίες για να δουν ουσιαστική βελτίωση.

Ενημερωθείτε για όλες τις θεραπείες μας στο τηλέφωνο:

Αντιγήρανση: Ανανέωση του δέρματος με την τεχνολογία KEEP Red Light

Η αντιγηραντική θεραπεία με τη συσκευή KEEP προσφέρει τη δυνατότητα διαχείρισης τριών διαφορετικών επιπέδων παρέμβασης (πρόληψη, μέτρια και ισχυρή) χάρη τόσο στη χρήση περισσοτέρων μηκών κύματος κατά τη διάρκεια της ίδιας συνεδρίας, όσο και στη χρήση ειδικών πρωτοκόλλων που σχεδιάστηκαν για τον συνδυασμό των αποτελεσμάτων στην περιοχή που θα υποβληθεί σε θεραπεία. Το KEEP red light εστιάζει στο ιστό των κυττάρων που βρίσκονται στο δέρμα. Αυτή η δράση ενεργοποιεί την παραγωγή ATP, ενέργειας που αυξάνει τη δραστηριότητα και τη ζωτικότητα των κυττάρων.

Επομένως, το φως ενεργοποιεί την παραγωγή νέου κολλαγόνου, αυξάνοντας έτσι την τονικότητα του ιστού και καθιστώντας το πιο σφιχτό και πυκνό. Το KEEP RED light, στα πρωτόκολλα KEEP, λειτουργεί συνεργατικά με το υπέρυθρο φως. Το συνδυασμένο αποτέλεσμα κάνει τους ιστούς πιο γεμάτους, λαμπερούς και τονωμένους.

Keep Red Light

H Venus Medicine Clinic είναι πρωτοπόρος στις θεραπείες Αισθητικής Ιατρικής 

Οι ιατροί της κλινικής μας ειδικεύονται στις νέες τεχνικές θεραπειών της Αισθητικής Ιατρικής που θεωρούνται μη επεμβατικές (Non-invasive) και οι περισσότερες πραγματοποιούνται σε λίγα μόνο λεπτά στο ιατρείο! 

About

Η Venus Medicine Clinic φέρνει στην Ελλάδα βαθιά τεχνογνωσία και υψηλή τεχνολογία στην Αισθητική Ιατρική από Πανεπιστήμια της Ιταλίας & είναι στελεχωμένο με κορυφαίους γιατρούς.

Follow Us
Help Desk
Χρήσιμα
 • Ελλήνων Αξιωματικών 45 (Παράδρομος Λεωφ. Κατεχάκη), Τ.Κ. 16233,  (Καρέας) Βύρωνας
 • (Σταθοπούλειο Πολιτιστικο Κέντρο)
 • Τηλ. +30210-8825132
 • Αρ. ΓΕΜΗ 160588103000