O.F.F. και αποχαιρετήστε τις ευρυαγγείες

Κύματα κλασματικής ροής αφανίζουν τοπικά το λίπος και απαλάσσουν ανώδυνα και οριστικά τον ασθενή από ευρυαγγείες

Αποκτήστε το λαμπερό και υγιές δέρμα που πάντα επιθυμούσατε, χωρίς επώδυνες διαδικασίες! Η ιατρική συσκευή OFF αποτελεί την καινοτόμα λύση για τη θεραπεία των ευρυαγγειών του προσώπου και της μικρολιπόλυσης.  

Αναίμακτη λιποδιάλυση στις σακούλες των βλεφάρων

Τί είναι η τεχνολογία O.F.F.;

Το (Fractional Flow Waves) είναι μια ηλεκτροϊατρική συσκευή για τη μείωση των αποθέσεων τοπικού λίπους στο πρόσωπο και το σώμα και την εξάλειψη τριχοειδών αγγείων, αγγειωμάτων και επιφανειακών τελαγγειεκτασιών

Ιδανικό για την λιπόλυση σε σακούλες των βλεφάρων!


Οριστική λύση για τις ευρυαγγείες και αποτελεσματική μικρολιπόλυση του προσώπου 


Ερωτήσεις & Απαντήσεις

Ο ασθενής δεν αισθάνεται πόνο, η δε όποια τυχόν ενόχληση, κάτι που διαφέρει ανά άτομο, είναι ανεπαίσθητη. Η διάρκεια της θεραπείας είναι έως λεπτά ανάλογα με την περιοχή. 

Είναι μια απόλυτα ασφαλής θεραπεία. Οι ιατροί μας είναι ειδικοί στις εφαρμογές θεραπειών αισθητικής ιατρικής. Αμέσως μετά τη θεραπεία μπορείτε να επιστρέψετε στις καθημερινές σας δραστηριότητες, χωρίς καθυστερήσεις ή περιορισμούς. 

Τα αποτελέσματα είναι από την πρώτη συνεδρία (maximum τη δεύτερη) εντυπωσιακά: άμεση εξαφάνιση του αγγείου χωρίς δυσχρωμίες. Μετά τη συνεδρία ο ασθενής μπορεί λόγου χάρη να πάει στη θάλασσα και να εκτεθεί στον ήλιο, χωρίς κανένα πρόβλημα. 

Στην περίπτωση της τοπικής λιπόλυσης τα αποτελέσματα είναι εξίσου εντυπωσιακά. Στην περιοφθαλμική περιοχή, σε περίπτωση βλεφαροχάλασης με παρουσία λίπους στο πάνω ή στο κάτω βλέφαρο, το O.F.F, κάτω από συνθήκες υψηλής θερμοκρασίας (ελεγχόμενης) και ηλεκτρικού ρεύματος (συγκεκριμένων συχνοτήτων) δρα τοπικά στο λίπος και αφήνει το πεδίο ελεύθερο για το επόμενο στάδιο της εξάχνωσης της περίσσειας δέρματος (χωρίς λίπος πια) με το Plexr. Τα αποτελέσματα της θεραπείας φαίνονται (maximum) στις δεκαπέντε ημέρες, ενώ τρείς μέρες αργότερα, η ανάλυση ούρων δείχνει την παρουσία παλμιτικού οξέως και άλλων στοιχείων που επιβεβαιώνουν τη λιπόλυση που έχει επιτευχθεί.
Με άλλες συχνότητες και με παρόμοιο τρόπο σημειώνονται θεαματικά αποτελέσματα σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος απαιτείται θεραπεία λιπόλυσης

Η τιμή υπολογίζεται κατά περίπτωση, ανάλογα με το σημείο και την έκταση της περιοχής. Μπορείτε να στείλετε φωτογραφία μέσω ΅WhatsApp και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για τις λεπτομέρειες.   

Διότι πρόκειται για αναίμακτη λιπόλυση. Στο χώρο της soft sergury τα νέα είναι ευχάριστα για τον κάθε έναν από εσάς που ενδιαφέρεται να βελτιώσει ή να διορθώσει αντιαισθητικά σημεία στο πρόσωπο ή στο σώμα, όπως ευρυαγγείες και περιττό λίπος.
Η συγκεκριμένη ιατρική συσκευή O.F.F επιτρέπει την επιλεγμένη καταστροφή ζωνών λιπώδους ιστού σε οποιοδήποτε σημείο της περιοφθαλμικής περιοχής (σακούλες στα βλέφαρα), του προσώπου γενικότερα ή του σώματος και τη θεραπεία των τηλεαγγειεκτασιών

Ενημερωθείτε για όλες τις θεραπείες μας στο τηλέφωνο:

H Venus Medicine Clinic είναι πρωτοπόρος στις θεραπείες Αισθητικής Ιατρικής 

Οι ιατροί της κλινικής μας ειδικεύονται στις νέες τεχνικές θεραπειών της Αισθητικής Ιατρικής που θεωρούνται μη επεμβατικές (Non-invasive) και οι περισσότερες πραγματοποιούνται σε λίγα μόνο λεπτά στο ιατρείο! 

About

Η Venus Medicine Clinic φέρνει στην Ελλάδα βαθιά τεχνογνωσία και υψηλή τεχνολογία στην Αισθητική Ιατρική από Πανεπιστήμια της Ιταλίας & είναι στελεχωμένο με κορυφαίους γιατρούς.

Follow Us
Help Desk
Χρήσιμα
  • Ελλήνων Αξιωματικών 45 (Παράδρομος Λεωφ. Κατεχάκη), Τ.Κ. 16233,  (Καρέας) Βύρωνας
  • (Σταθοπούλειο Πολιτιστικο Κέντρο)
  • Τηλ. +30210-8825132
  • Αρ. ΓΕΜΗ 160588103000