Μεσοθεραπεία

Ενυδάτωση, λάμψη και σύσφιξη του δέρματος 

Βελτιώνει την ποιότητα του δέρματος σας με άμεσα ορατό αποτέλεσμα που διαρκεί. Επαναφέρει τη χαμένη ελαστικότητα του δέρματος και προσφέρει λάμψη, ενυδάτωση & σύσφιξη.

Οι ευεργετικές ιδιότητες της μεσοθεραπείας

Η μεσοθεραπεία χρησιμοποιείται στη θεραπεία της ακμής, της μείωσης ρυτίδων προσώπου, στη θεραπεία του τριχωτού κεφαλής, της αρθρίτιδας, των κακώσεων στις αρθρώσεις, των αθλητικών τραυματισμών καθώς και για αισθητικούς λόγους, όπως είναι η μείωση της κυτταρίτιδας και η απώλεια βάρους (λιποδιαλυτική θεραπεία). Ενώ κάθε θεραπευτική συνεδρία μεσοθεραπείας μπορεί να περιλαμβάνει της εφαρμογή εκατοντάδων μικρών ενέσεων, οι θεραπευτικές συνεδρίες διαρκούν συνήθως μόνο λίγα λεπτά.

Η μεσοθεραπεία συνίσταται στην ενέσιμη εφαρμογή ενός εξατομικευμένου μίγματος βιταμινών, αμινοξέων, ομοιοπαθητικών σκευασμάτων και φαρμακευτικών ουσιών, το οποίο τοποθετείται μόλις λίγα χιλιοστόμετρα κάτω από την επιδερμίδα (στο μεσόδερμα) ακριβώς στην προβληματική περιοχή, μέσω μιας σειράς μικροσκοπικών και σχεδόν ανώδυνων μικρο–ενέσεων, προκειμένου να επιτευχθεί ένα επουλωτικό ή διορθωτικό θεραπευτικό αποτέλεσμα. Η μεσοθεραπεία αποτελεί ένα εξαιρετικά χρήσιμο όπλο που οι ιατροί έχουν στο οπλοστάσιο της αισθητικής ιατρικής. 

Πως είναι δυνατόν η μεσοθεραπεία να διαθέτει τόσες πολλές χρήσεις;

Επειδή ακριβώς κάθε διάλυμα είναι ειδικά διαμορφωμένο για το ατομικό πρόβλημα κάθε ένα από εσάς. Δημιουργείται ένα εξατομικευμένο μίγμα, το οποίο εγχύεται ανάλογα με τα προβλήματα που θέλει να καταπολεμήσει ο ιατρός σε συνεργασία με εσάς. Αντίθετα με τις χειρουργικές επεμβάσεις η μεσοθεραπεία είναι κυριολεκτικά ανώδυνη, δεν απαιτεί ούτε χρόνο ανάρρωσης, ούτε μεγάλους επιδέσμους, ούτε ζώνες, ούτε αναισθησία. Αντίθετα από πολλές χειρουργικές επεμβάσεις που απαιτούν αρκετές ημέρες έως και εβδομάδες ανάρρωσης, οι ασθενείς που υποβάλλονται σε μεσοθεραπεία δεν είναι υποχρεωμένοι να διακόπτουν το πρόγραμμα της καθημερινής τους ζωής.

Ερωτήσεις & Απαντήσεις

Η μεσοθεραπεία είναι η πρακτική της ενέσιμης διείσδυσης μικρών ποσοτήτων φαρμακευτικών ουσιών και/ή βιταμινών

Ο ασθενής δεν αισθάνεται πόνο, η δε ενόχληση από το "τσίμπημα" της βελόνας, είναι ανεπαίσθητη. Η θεραπεία διαρκεί 5 εως 15 λεπτά.

Τα αποτελέσματα διαρκούν μήνες, ανάλογα με την περιοχή και τον ασθενή. 

Η τιμή υπολογίζεται κατά περίπτωση, ανάλογα με το σημείο και την έκταση της περιοχής. Μπορείτε να στείλετε φωτογραφία μέσω ΅WhatsApp και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για τις λεπτομέρειες.   

Είναι μια απόλυτα ασφαλής θεραπεία. Οι ιατροί μας είναι ειδικοί στις εφαρμογές θεραπειών αισθητικής ιατρικής. Αμέσως μετά τη θεραπεία μπορείτε να επιστρέψετε στις καθημερινές σας δραστηριότητες, χωρίς καθυστερήσεις ή περιορισμούς. Ακολουθώντας βέβαια πιστά τις οδηγίες του ιατρού.

Η μεσοθεραπεία γενικά διαθέτει πολλά πλεονεκτήματα. Εξαφανίζει τις παρενέργειες και τις αντενδείξεις που σχετίζονται με πολλές φαρμακευτικές αγωγές. Επίσης, η θεραπεία είναι μη επεμβατική, χωρίς πόνο, εφαρμόζεται μέσα σε λίγα λεπτά και τα αποτελέσματα είναι ευεργετικά.

Πρωτόκολλα μεσοθεραπείας

• Πρωτόκολλο Αναζωογόνησης / Αντιοξείδωσης • Πρωτόκολλο Αντιγήρανσης
 • Πρωτόκολλο Lifting / Σύσφιξης • Πρωτόκολλο Φωτογήρανσης / Μελάσματος
• Πρωτόκολλο Αφυδατωμένου δέρματος • Πρωτόκολλο Ευαίσθητου Δέρματος
• Πρωτόκολλο Τοπικού Πάχους (για κάθε περιοχή π.χ. κάτω βλέφαρο)
 • Πρωτόκολλο Σύσφιξης (για χέρια)

Η μεσοθεραπεία διαθέτει πολλά πλεονεκτήματα

Εφαρμογή μεσοθεραπείας για σύσφιξη με άμεσο αποτέλεσμα

Εξαφανίζει τις παρενέργειες και τις αντενδείξεις που σχετίζονται με πολλές φαρμακευτικές αγωγές. Πολλές φορές, η δυσανεξία σε διάφορα φαρμακευτικά σκευάσματα σχετίζεται με το γεγονός, ότι αυτά εφαρμόζονται σε σημεία του σώματος που δεν είναι απαραίτητα.
Έτσι, τα άτομα που κανονικά δεν θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν το φαρμακευτικό σκεύασμα που έχουν ανάγκη εξαιτίας κάποιας αντένδειξης, τώρα μπορούν να εκδηλώσουν ανοχή στο φάρμακο αυτό στη μεσοθεραπευτική του μορφή. Και επειδή η περιοχή–στόχος προσεγγίζεται με άμεσο και ακέραιο τρόπο, η ποσότητα των φαρμάκων που χρειάζεται μειώνεται σε μεγάλο βαθμό, ενώ τα αποτελέσματα γίνονται αισθητά πολύ γρηγορότερα.
Χάρη στην αποτελεσματικότητα της μεθόδου, οι εφαρμογές είναι εξαιρετικά εκτενείς. Η μόνη παρενέργεια που μπορεί να εκδηλωθεί είναι μία ήπια μορφή μωλώπων.

Μερικά από τα οφέλη της μεσοθεραπείας:

Η μεσοθεραπεία είναι η πρακτική της ενέσιμης διείσδυσης μικρών ποσοτήτων φαρμακευτικών ουσιών και/ή βιταμινών. 

  • Μείωση ρυτίδων
  • Επαναπροσδιορισμός των κυτταρικών λειτουργιών του δέρματος
  • Βελτιωμένη κυκλοφορία του αίματος προς την περιοχή
  • Βελτιωμένη λεμφική κυκλοφορία
  • Διάλυση των πλεονασματικών αποθεμάτων λίπους
  • Καταπολέμηση της κυτταρίτιδας
Μεσοθεραπεία

Ενημερωθείτε για όλες τις θεραπείες μας στο τηλέφωνο:

H Venus Medicine Clinic είναι πρωτοπόρος στις θεραπείες Αισθητικής Ιατρικής 

Οι ιατροί της κλινικής μας ειδικεύονται στις νέες τεχνικές θεραπειών της Αισθητικής Ιατρικής που θεωρούνται μη επεμβατικές (Non-invasive) και οι περισσότερες πραγματοποιούνται σε λίγα μόνο λεπτά στο ιατρείο! 

About

Η Venus Medicine Clinic φέρνει στην Ελλάδα βαθιά τεχνογνωσία και υψηλή τεχνολογία στην Αισθητική Ιατρική από Πανεπιστήμια της Ιταλίας & είναι στελεχωμένο με κορυφαίους γιατρούς.

Follow Us
Help Desk
Χρήσιμα
  • Ελλήνων Αξιωματικών 45 (Παράδρομος Λεωφ. Κατεχάκη), Τ.Κ. 16233,  (Καρέας) Βύρωνας
  • (Σταθοπούλειο Πολιτιστικο Κέντρο)
  • Τηλ. +30210-8825132
  • Αρ. ΓΕΜΗ 160588103000