Αναζωογόνηση του προσώπου, ενίσχυση της τριχοφυϊας (μαλλιών & φρυδιών), νεανικά χέρια και άλλα πολλά οφέλη με εντυπωσιακό αποτέλεσμα!

Αναγεννητική ιατρική: Το νέο εξελιγμένο PRP MCT Plasma 

Πρόκειται για θεραπεία κορυφαίας τεχνολογίας νέας γενιάς που ονομάζεται MCT Plasma με εντυπωσιακά αποτελέσματα σε λιγότερες συνεδρίες!
Το MCT είναι ένα ιατρικό σύστημα που βελτιώνει αυτόλογα προϊόντα όπως το PRP (Πλάσμα πλούσιο σε αιμοπετάλια) ή την συγκέντρωση βλαστοκυττάρων. Προσφέρει όλη τη δύναμη της αναγεννητικής ιατρικής με έναν πολύ εύκολο τρόπο, γρήγορο και ανώδυνο.

Ο ιατρός λαμβάνει αίμα από τον ασθενή στο οποίο γίνεται η φυγοκέντριση. Στην συνέχεια τοποθετεί το αυτόλογο υλικό στο ιατρικό μηχάνημα MCT όπου γίνεται η φωτοθερμική ενίσχυση του PRP). Η έγχυση των αιμοπεταλίων γίνεται στο πρόσωπο, στον λαιμό, στα χέρια και σε μαλλιά & φρύδια

Τι είναι το Meta Cell Technology (Advanced PRP);

Το φως παρέχει έναν μη επεμβατικό, μη τοξικό τρόπο διέγερσης του κυτταρικού μεταβολισμού. Η ενέργεια που απορροφάται στα μιτοχόνδρια ενισχύει την Κυτταρική παραγωγή ATP.
Η φωτοθερμική διέγερση του PRP (του προϊόντος της αυτόλογης μεσοθεραπείας που κάνετε με το αίμα σας) δημιουργεί το MCT plasma, ένα αναγεννητικό παρασκεύασμα τελευταίας τεχνολογίας. Λόγω της παρατεταμένης απελευθέρωσης αυξητικών παραγόντων και μείωσης της προφλεγμονώδους κυτοκίνης , τα κλινικά αποτελέσματα είναι συγκλονιστικά εντυπωσιακότερα στην αναζωογόνηση του προσώπου, του λαιμού , των χεριών αλλά και στην εκπληκτική τριχοφυΐα που παρατηρείται σε ασθενείς με ανδρογενή αλωπεκία.


Σε σύγκριση με το PRP, απελευθερώνονται οι τριπλοί αυξητικοί παράγοντες όταν τα αιμοπετάλια διεγείρονται από τη φωτοθερμική ενέργεια με το ιατρικό μηχάνημα Meta Cell Technology.


Ερωτήσεις & Απαντήσεις

Η διαδικασία είναι ανώδυνη και η διάρκεια της θεραπείας είναι 20 έως 30 λεπτά. 

Η θεραπεία είναι απολύτως ασφαλής και μάλιστα ενδείκνυται και για άτομα με αυτοάνοσα νοσήματα. Αμέσως μετά τη θεραπεία μπορείτε να επιστρέψετε στις καθημερινές σας δραστηριότητες, χωρίς καθυστερήσεις ή περιορισμούς.

Υπάρχει ένα φαινόμενο «φλας» που μπορεί να φανεί σχεδόν αμέσως και ένα αποτέλεσμα αντιγήρανσης του οποίου τα αποτελέσματα μπορούν να φανούν σε λιγότερο από ένα μήνα!

Η τιμή υπολογίζεται κατά περίπτωση, ανάλογα με το σημείο και την έκταση της περιοχής. Μπορείτε να στείλετε φωτογραφία μέσω ΅WhatsApp και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για τις λεπτομέρειες.   

Τα κλινικά αποτελέσματα Meta Cell Technology (Advanced PRP) είναι θεαματικά και πολύ πιο ενισχυμένα από τη standard PRP θεραπεία, είναι μη επεμβατική, χωρίς πόνο, εφαρμόζεται σε μία μόνο συνεδρία διάρκειας 20-30 λεπτών.

Ενημερωθείτε για όλες τις θεραπείες μας στο τηλέφωνο:

H Venus Medicine Clinic είναι πρωτοπόρος στις θεραπείες Αισθητικής Ιατρικής 

Οι ιατροί της κλινικής μας ειδικεύονται στις νέες τεχνικές θεραπειών της Αισθητικής Ιατρικής που θεωρούνται μη επεμβατικές (Non-invasive) και οι περισσότερες πραγματοποιούνται σε λίγα μόνο λεπτά στο ιατρείο! 

About

Η Venus Medicine Clinic φέρνει στην Ελλάδα βαθιά τεχνογνωσία και υψηλή τεχνολογία στην Αισθητική Ιατρική από Πανεπιστήμια της Ιταλίας & είναι στελεχωμένο με κορυφαίους γιατρούς.

Follow Us
Help Desk
Χρήσιμα
  • Ελλήνων Αξιωματικών 45 (Παράδρομος Λεωφ. Κατεχάκη), Τ.Κ. 16233,  (Καρέας) Βύρωνας
  • (Σταθοπούλειο Πολιτιστικο Κέντρο)
  • Τηλ. +30210-8825132
  • Αρ. ΓΕΜΗ 160588103000