Ετερόλογα νήματα για μίνι lifting διαρκείας

Χωρίς τομές και σημάδια. Το ιδανικό μη επεμβατικό facelift.

Προσφέρουν πιο νεανική, σφριγηλή και πιο φρέσκια εικόνα προσώπου στους ασθενείς. Πραγματοποιείται μόνο εισαγωγή των νημάτων, ενώ πρόκειται για μια τεχνική με την οποία επιτυγχάνεται ανόρθωση-αναζωογόνηση του προσώπου και βελτίωση του περιγράμματός του.

Πώς εφαρμόζονται τα νήματα;

Χρησιμοποιούνται ειδικές, πολύ λεπτές βελόνες (κάνουλες), που εφαρμόζονται από τον έμπειρο ιατρό μας στις κατάλληλες περιοχές του προσώπου, προκειμένου να επιτευχθεί ανόρθωση του δέρματος ή και μυϊκών ομάδων, εφόσον απαιτείται. Η τεχνική αυτή οδηγεί σε μεγάλη κι εμφανή βελτίωση της εμφάνισης του δέρματος.

Ερωτήσεις & Απαντήσεις

Τα νήματα είναι μία διαδικασία ανάπλασης-ανανέωσης του προσώπου, οφρύος και του λαιμού, δηλαδή ένα μίνι λίφτινγκ. Τα νήματα είναι από υλικό πολυγαλακτικού οξέως, βιοσυμβατό, που ενεργοποιεί τη δημιουργία κολλαγόνου από τον οργανισμό.

Δεν πονάει η θεραπεία, καθώς γίνεται τοπική αναισθησία. Επιπλέον, με τους λεπτούς χειρισμούς του ιατρού η όλη διαδικασία δεν είναι επώδυνη. Η θεραπεία διαρκεί 30 λεπτά έως 3 ώρες ανάλογα τις περιοχές.

Τα νήματα χρησιμοποιούνται εδώ και αρκετά χρόνια τόσο στη Γενική Χειρουργική και την Ορθοπεδική, σαν υλικό των απορροφήσιμων ραμμάτων, όσο και στο χώρο της Αισθητικής Ιατρικής & Πλαστικής Χειρουργικής, με θεαματικά ασφαλή αποτελέσματα. Έχουν δε λάβει έγκριση από τον FDA.

Το κόστος υπολογίζεται κατά περίπτωση. Μπορείτε να στείλετε φωτογραφία μέσω ΅WhatsApp και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για τις λεπτομέρειες. Πρέπει να σημειωθεί ότι η συνάρτηση ποιότητας και κόστους των ιατρικών υπηρεσιών της κλινικής μας είναι έξοχη, καθιστώντας μας ξεχωριστούς στο χώρο της Ομορφιάς και της Υγείας.

Τα νήματα από Polydioxanone (PDO) είναι πολύ λεπτά απορροφήσιμα ράμματα. Η είσοδός τους στο πρόσωπο ή στο σώμα προκαλεί κολλαγονογένεση -σύνθεση νέου κολλαγόνου-, διέγερση των ινών ελαστίνης και του υαλουρονικού οξέως, με αποτέλεσμα την πιο νεανική όψη της επιδερμίδας. Παράλληλα, περιορίζουν τις δυναμικές και στατικές ρυτίδες. Τα COG νήματα είναι πιο χοντρά και φέρουν στην επιφάνειά τους μικρές ακίδες. Αυτή η ιδιαιτερότητά τους προσφέρει ανόρθωση των ιστών από τη στιγμή της εισόδου τους στο δέρμα του προσώπου. Τα COG νήματα δεν χρησιμοποιούνται στο σώμα.

Ανόρθωση οφρύος (brow lift) και μίνι λίφτινγκ προσώπου / λαιμού, με σχεδόν άμεσα, εκπληκτικά αποτελέσματα, χαρίζοντας μία πιο νεανική όψη. 

Ενημερωθείτε για όλες τις θεραπείες μας στο τηλέφωνο:

H Venus Medicine Clinic είναι πρωτοπόρος στις θεραπείες Αισθητικής Ιατρικής 

Οι ιατροί της κλινικής μας ειδικεύονται στις νέες τεχνικές θεραπειών της Αισθητικής Ιατρικής που θεωρούνται μη επεμβατικές (Non-invasive) και οι περισσότερες πραγματοποιούνται σε λίγα μόνο λεπτά στο ιατρείο! 

About

Η Venus Medicine Clinic φέρνει στην Ελλάδα βαθιά τεχνογνωσία και υψηλή τεχνολογία στην Αισθητική Ιατρική από Πανεπιστήμια της Ιταλίας & είναι στελεχωμένο με κορυφαίους γιατρούς.

Follow Us
Help Desk
Χρήσιμα
  • Ελλήνων Αξιωματικών 45 (Παράδρομος Λεωφ. Κατεχάκη), Τ.Κ. 16233,  (Καρέας) Βύρωνας
  • (Σταθοπούλειο Πολιτιστικο Κέντρο)
  • Τηλ. +30210-8825132
  • Αρ. ΓΕΜΗ 160588103000