Εξαφανίστε τα σημάδια γήρανσης

Μείωση των ρυτίδων & των γραμμών του προσώπου | Θεραπεία Μπότοξ

Θεραπεία στις ρυτίδες έκφρασης του μεσόφρυου, του μετώπου και των ματιών σε 10'

Βοτουλινική τοξίνη

Η θεραπεία με βοτουλινική τοξίνη μπορεί επίσης να βελτιώσει την εικόνα του προσώπου σας γενικότερα. Όταν οι ρυτίδες και οι γραμμές μειώνονται, το πρόσωπό σας μπορεί να φαίνεται πιο ξεκούραστο και πιο λαμπερό

Τα οφέλη της θεραπείας με βοτουλινική τοξίνη

Η βοτουλινική τοξίνη είναι ένα από τα πιο δημοφιλή προϊόντα που χρησιμοποιούνται στην αισθητική ιατρική. Η θεραπεία με βοτουλινική τοξίνη μπορεί να βοηθήσει στη μείωση των ρυτίδων στο μέτωπο, τις ρυτίδες περίγραμματος χειλιών και τις ρυτίδες στο «πόδι χήνας». Επίσης, μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της εμφάνισης των λεπτών γραμμών γύρω από τα μάτια και στην απαλότερη εμφάνιση του δέρματος γενικότερα. 

Eίναι μια απλή, μη χειρουργική φαρμακευτική διαδικασία αντιμετώπισης και λείανσης των ρυτίδων έκφρασης. Μια δεκάλεπτη θεραπεία, με απλές ενέσεις, ακινητοποιεί τους μύες που προκαλούν τις ρυτίδες αυτές.


Το πιο διαδεδομένο όφελος της θεραπείας με βοτουλινική τοξίνη είναι η μείωση των ρυτίδων και των γραμμών στο πρόσωπο. Η βοτουλινική τοξίνη αποτρέπει τους μύες από το να συστέλλονται πολύ δυνατά και από το να προκαλούν τις ρυτίδες στην επιφάνεια του δέρματος. 


Ερωτήσεις & Απαντήσεις

Η βοτουλινική τοξίνη γνωστή ως Botox ή Dysport (σ.σ. η εμπορική της ονομασία) είναι ένα από τα πιο δημοφιλή προϊόντα που χρησιμοποιούνται στην αισθητική ιατρική. Είναι ένα προϊόν που προέρχεται από το βακτήριο Clostridium botulinum και χρησιμοποιείται για να αποτρέψει τη σύσπαση των μυών που προκαλεί τις ρυτίδες και τις γραμμές στο πρόσωπο. Πολλοί ανθρωποι επιλέγουν αυτήν τη θεραπεία για να βελτιώσουν την εμφάνιση τους και να εξαλείψουν τα σημάδια της γήρανσης.

Η ενόχληση είναι μηδαμινή και σύντομη – πολλοί ασθενείς την χαρακτηρίζουν ως τσίμπημα κουνουπιού. Η θεραπεία διαρκεί 5min – 10min ανάλογα την περιοχή, ανώδυνα.

3 – 4 μήνες ανάλογα με τη σύσπαση των μυών και την εργασία του ασθενή. Eίναι η μόνη θεραπεία που δρα στην αιτία των ρυτίδων που είναι οι συσπάσεις των μυών κατά την έκφραση. Κατά συνέπεια, κάποιος που υποβάλλεται για μια συγκεκριμένη περίοδο σε θεραπεία καθυστερεί την εμφάνιση ή την επιδείνωση των ρυτίδων.

Η τιμή υπολογίζεται κατά περίπτωση, ανάλογα με το σημείο και την έκταση της περιοχής. Μπορείτε να στείλετε φωτογραφία μέσω ΅WhatsApp και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για τις λεπτομέρειες.   

Είναι μια απόλυτα ασφαλής θεραπεία. Οι ιατροί μας είναι ειδικοί στις εφαρμογές θεραπειών αισθητικής ιατρικής. Αμέσως μετά τη θεραπεία μπορείτε να επιστρέψετε στις καθημερινές σας δραστηριότητες, χωρίς καθυστερήσεις ή περιορισμούς. Ακολουθώντας βέβαια πιστά τις οδηγίες του ιατρού. Η πιθανότητα τοπικής αλλεργικής αντίδρασης από το φάρμακο είναι εξαιρετικά χαμηλή!

Πολύ μικρές δόσεις του φαρμάκου χορηγούνται στον μυ, αναστέλλοντας τη μετάδοση του νευρικού ερεθίσματος. Η όλη διαδικασία διαρκεί 5-10 λεπτά.

Η θεραπεία με βοτουλινική τοξίνη

Δείτε πως γίνεται η εφαρμογή της θεραπείας

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της θεραπείας είναι ότι είναι αναστρέψιμη. Έτσι και οι σπάνιες ανεπιθύμητες ενέργειες είναι πάντα αναστρέψιμες. 

Ενημερωθείτε για όλες τις θεραπείες μας στο τηλέφωνο:

H Venus Medicine Clinic είναι πρωτοπόρος στις θεραπείες Αισθητικής Ιατρικής 

Οι ιατροί της κλινικής μας ειδικεύονται στις νέες τεχνικές θεραπειών της Αισθητικής Ιατρικής που θεωρούνται μη επεμβατικές (Non-invasive) και οι περισσότερες πραγματοποιούνται σε λίγα μόνο λεπτά στο ιατρείο! 

About

Η Venus Medicine Clinic φέρνει στην Ελλάδα βαθιά τεχνογνωσία και υψηλή τεχνολογία στην Αισθητική Ιατρική από Πανεπιστήμια της Ιταλίας & είναι στελεχωμένο με κορυφαίους γιατρούς.

Follow Us
Help Desk
Χρήσιμα
  • Ελλήνων Αξιωματικών 45 (Παράδρομος Λεωφ. Κατεχάκη), Τ.Κ. 16233,  (Καρέας) Βύρωνας
  • (Σταθοπούλειο Πολιτιστικο Κέντρο)
  • Τηλ. +30210-8825132
  • Αρ. ΓΕΜΗ 160588103000