Πρόληψη Καρδιαγγειακών Προβλημάτων με τη Βοήθεια της Επαναστατικής Συσκευής AGE Reader

Η επαναστατική συσκευή AGE Reader προσφέρει αναίμακτη, ανώδυνη πρόληψη καρδιαγγειακού κινδύνου. Εκτιμά τον κίνδυνο σε 4 κατηγορίες, προστατεύοντας υγεία και ευημερία. Καταπολεμά τη γήρανση και χρόνιες παθήσεις.

Η Συσκευή AGE Reader: Αναίμακτη Προστασία Καρδιαγγειακής Υγείας 

Στην κλινική μας, χρησιμοποιούμε την πρωτοποριακή συσκευή AGE Reader για την αξιολόγηση των επιπέδων των AGEs (Advanced Glycation End Products)  στον οργανισμό σας. Αυτή η ιατρική συσκευή έχει σκοπό να παρέχει μια αναίμακτη και ανώδυνη πρόληψη καρδιαγγειακού κινδύνου (εγκεφαλικά-καρδιαγγειακά νοσήματα), συσχετίζοντας τα AGEs με διάφορους παράγοντες ενδιαφέροντος για την ατομική ευημερία και την πρόληψη του καρδιαγγειακού κινδύνου.

Τα τελευταία χρόνια, ο ρόλος της «γλυκοζυλίωσης» στην ανάπτυξη χρόνιων εκφυλιστικών ασθενειών και της πρώιμης γήρανσης γίνεται όλο και πιο εμφανής. Τα AGEs, γνωστά και ως γλυκοτοξίνες, συσσωρεύονται στους ιστούς και έχουν αποδοθεί σε ομάδα υψηλού κινδύνου, η οποία εκδηλώνεται με μικρο- και μακροαγγειακή βλάβη, όχι μόνο στον διαβήτη, αλλά και σε αθηροσκλήρωση, νόσο Alzheimer, αγγειακή άνοια, σαρκοπενία, ρευματοειδή αρθρίτιδα, οστεοπόρωση, καταρράκτη και άλλες εκφυλιστικές παθήσεις του οφθαλμού, πάρκισον και άλλες διάφορες χρόνιες ασθένειες.

Η πρόληψη καρδιαγγειακών νοσημάτων, ιδίως μετά την covid εποχή είναι απαραίτητη και συνιστάται.

AGEs

Αποκτήστε τον έλεγχο της καρδιαγγειακής σας υγείας με την πρωτοποριακή συσκευή AGE Reader!


AGEs κατηγορίες κινδύνου

Απεικόνιση Επιπέδων Καρδιαγγειακού Κινδύνου: Από την Άνευ Κινδύνου Υγεία έως τον Σαφή Καρδιαγγειακό Κίνδυνο

Εκτιμήστε τον Καρδιαγγειακό Κίνδυνο Χωρίς Πόνο: Η Επαναστατική Συσκευή AGE Reader

Το ιατρικό μηχάνημα AGE Reader είναι για την πρόληψη:

- καρδιαγγειακών νοσημάτων.
- Εμφράγματος
- Εγκεφαλικού

Το AGE Reader, είναι αναίμακτο, χωρίς πόνο, και είναι σε θέση να παρέχει μια αρχική εκτίμηση του καρδιαγγειακού κινδύνου του πελάτη που υποβάλλεται στη μέτρηση, και αξιολογείται σε 4 διαφορετικές κατηγορίες κινδύνου:

1. Χωρίς αυξημένο καρδιαγγειακό κίνδυνο
2. Περιορισμένη αύξηση του καρδιαγγειακού κινδύνου
3. Αυξημένος καρδιαγγειακός κίνδυνος
4. Σαφής καρδιαγγειακός κίνδυνος

Ο καρδιαγγειακός κίνδυνος με τη συσκευή ανάγνωσης AGE Reader αξιολογείται με βάση τις τιμές αφθοθορισμού του δέρματος λόγω της συσσώρευσης AGEs στο δέρμα, σε σύγκριση με τις τιμές που βρέθηκαν εμπειρικά σε υγιή άτομα και σε άτομα με παθολογίες, για διαφορετικές ηλικιακές ομάδες. 

Ερωτήσεις & Απαντήσεις

Η συσκευή AGE Reader λειτουργεί με την ανίχνευση των Advanced Glycation End Products (γλυκοτοξίνες) στο δέρμα, παρέχοντας μια αναίμακτη και ανώδυνη εκτίμηση του καρδιαγγειακού κινδύνου.

Η συσκευή AGE Reader είναι κατάλληλη για άτομα που θέλουν να παρακολουθήσουν και να προλάβουν τον καρδιαγγειακό κίνδυνο και άλλες συναφείς παθήσεις.

Η συσκευή AGE Reader παρέχει αξιόπιστα αποτελέσματα, βασισμένα στη σύγκριση των τιμών αφθοθορισμού του δέρματος με εμπειρικά στοιχεία από υγιή άτομα και άτομα με παθολογίες.

Η διαδικασία μέτρησης είναι γρήγορη και απλή, παρέχοντας αποτελέσματα σε λίγα λεπτά.

Ναι, η συσκευή AGE Reader είναι ασφαλής για χρήση, καθώς χρησιμοποιεί μη επεμβατικές μεθόδους για την ανίχνευση των γλυκοτοξίνων και την εκτίμηση του καρδιαγγειακού κινδύνου.

Ενημερωθείτε για όλες τις θεραπείες μας στο τηλέφωνο:

H Venus Medicine Clinic είναι πρωτοπόρος στις θεραπείες Αισθητικής Ιατρικής 

Οι ιατροί της κλινικής μας ειδικεύονται στις νέες τεχνικές θεραπειών της Αισθητικής Ιατρικής που θεωρούνται μη επεμβατικές (Non-invasive) και οι περισσότερες πραγματοποιούνται σε λίγα μόνο λεπτά στο ιατρείο! 

About

Η Venus Medicine Clinic φέρνει στην Ελλάδα βαθιά τεχνογνωσία και υψηλή τεχνολογία στην Αισθητική Ιατρική από Πανεπιστήμια της Ιταλίας & είναι στελεχωμένο με κορυφαίους γιατρούς.

Follow Us
Help Desk
Χρήσιμα
  • Ελλήνων Αξιωματικών 45 (Παράδρομος Λεωφ. Κατεχάκη), Τ.Κ. 16233,  (Καρέας) Βύρωνας
  • (Σταθοπούλειο Πολιτιστικο Κέντρο)
  • Τηλ. +30210-8825132
  • Αρ. ΓΕΜΗ 160588103000